Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

 

Museumkwaliteit

Voor kunst fotografie geldt dat de kwaliteit haarscherp, verbluffend en overweldigend moet zijn. Bij The Art Of Freedom garanderen we dan ook superieure beeld kwaliteit. De door ons gebruikte materialen zijn de standaard in musea en galerieën.

Formaten

Wij werken standaard met grotere formaten zodat kunstwerken goed tot hun recht komen en hanteren de volgende afmetingen:

 - Royal         90 x 60 cm*
 - Majestic   120 x 80 cm*
 - Gallery     150 x 100 cm*
 - Museum  180 x 120 cm*

*Afmetingen worden aangepast aan beeldverhouding.

Wij hebben voor u 3 verschillende afwerkingen geselecteerd. Indien u andere afmetingen en/of afwerkingen wenst kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!

Lambda C-Print Los

Bij de Lambda printtechniek, ook wel C print genoemd, wordt het fotopapier belicht met lasers; in vergelijking met andere ( inkjet ) technieken ontstaat hierdoor geen raster of puntvorming. De kleurkracht en vloeiende contrastovergangen geven C print afdrukken een zeer natuurlijke uitstraling.
Elke afdruk wordt afgewerkt met een UV protectie laag. U kunt kiezen tussen:

 - Mat: leidt de aandacht niet af en geeft een natuurlijke uitdrukking en
 - Glans: verleent uw fotografie meer levendigheid en diepte

U kunt het kunstwerk vervolgens inlijsten naar keuze.


 

 

 

 

Kunst op Plexiglas

Met kunst op plexiglas krijgt u een prachtig designstuk met een strakke en luxe uitstraling. Uw Lambra fotoafdruk wordt geplaatst tussen het stevige Dibond en speciaal gepolijst Plexiglas. Kunst op plexiglas vergroot de impact van het beeld en zorgt ervoor dat kleuren helderder en intenser overkomen, er meer detail te zien is en er een prachtig diepte-effect ontstaat. Het galerie ophangprofiel wordt standaard gemonteerd en is zo gemaakt dat uw kunstwerk iets zwevend tegen de muur hangt terwijl het ophangsysteem niet zichtbaar is.

Fotokunst achter plexiglas

Kunst op Dibond

Uw Lambda fotoafdruk wordt geplaatst op Dibond. Dibond is uiterst vormvast, de kern is gemaakt van polyethyleen en wordt aan 2 zijdes bedekt met aluminium. De Lambda fotoafdruk wordt afgewerkt met een UV protectie laag. Ook bij kunst op dibond wordt het galerie ophangprofiel standaard gemonteerd en geleverd. U kunt bij deze uitvoering kiezen voor mat.

Fotokunst op dibond

 

© 2014 The Art Of Freedom Webshop ontwikkeling door: RB-Media Internet Solutions